Acil paraya ihtiyacı olan kişiler, bankaların yüksek faiz oranlarının yerine devlet desteğiyle hazırlanan kredileri tercih ediyorlar. KOSGEB ile Halkbank arasındaki işbirliği, özellikle yeni şirket kurmak veya işini büyütmek isteyenler için yeni fırsatlar yaratıyor. Yeni girişimciler için artık yepyeni bir devlet destekli finansman seçeneği mevcut. Uzun yıllardır girişimcilere özel fırsatlar sunan Halkbank, 350 bin TL tutarında bir finansman verecek. Devlet destekli işletme kredilerinin 12 ay ödemesiz süresi vardır. Halkbank’ın işletme kredisi kampanyasının şartlarını ve detaylarını burada bulacaksınız.

Çiftçiler tarım sigortası konusunda bilgilendirildi! Çiftçiler tarım sigortası konusunda bilgilendirildi!

Halkbank ve KOSGEB iş birliğiyle işletme kredisi kampanyası başlatıldı. 350.000 TL’lik yeni finansman paketi 12 ay ödemesiz dönemle sunuluyor. İş kurmak isteyen herkesin yararlanabileceği yeni kredi kampanyasının şartları ve detayları açıklandı. Para ihtiyacı olanlara yönelik yeni kredi kampanyasının detayları şöyle..

“350.000 TL devlet destekli kredi sağlanacak”

Halkbank ve KOSGEB, yeni iş kurmak isteyenlere yönelik etkili bir kampanya başlattı. Uzun yıllardır büyük ilgi gören ticari kredilerin limiti de artırıldı. Halkbank’tan sadece 350 bin TL’lik kredi imkanı. KOSGEB desteğiyle kullandırılan girişimci kredileri 12 ay geri ödemesizdir. 35 yaş altı genç girişimciler bu kampanyaya başvurarak kredi alabiliyor. Ticari kredilere ilişkin daha fazla bilgiye Halkbank’ın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

İşletme Kredisinden Kimler Yararlanabilir?

Devlet o kişilere 350 bin TL destek ödemesini müjdeledi
 

Halkbank ve KOSGEB iş birliğiyle düzenlenen Girişimci Kredisi, yeni iş kurmak isteyen girişimcilere verilmektedir. Halkbank’a göre işletme kredisi, en az üniversite mezunu olan ve mezun olduğu dereceyle ilgili herhangi bir mesleki deneyimi olmayan kişilere kullandırılıyor. İşletme kredisi alabilmeniz için 35 yaşının altında olmanız gerekmektedir. Genç girişimcilere yönelik bu finansman kampanyasının üst limiti 350.000 TL’dir.

Nasıl başvurulur?

Halkbank’ın finanse ettiği 350 bin TL’lik genç girişimci kredisi, şube başvuruları yoluyla kullandırılacak. Devlet destekli krediler 12 ayı ödemesiz dönem olmak üzere 60 ay vadeye sahiptir. Genç girişimci kredilerinden yararlanmak için Temmuz ayının sonuna kadar Halkbank şubesine başvurun.

Kaynak: GAMZE KOÇAK