Türkiye’de piyasa fiyatları şu anda insanların en çok memnun olmadığı konuların başında geliyor. Binlerce farklı çeşit ürünü raflarında stoklayan Bim Market, cuma günleri de mevcut ürünlerinin satışına devam edecek. Bu bağlamda güncel Bim kataloğu üzerinde en çok çalışılan konuların başında geliyor. Bim Market, mevcut ürünlerini 26 Nisan Cuma günü halka açacağını açıklarken, ankastre ev aletleri, elektrikli süpürgeler, robot süpürgeler, televizyon gibi birçok ürünü de uygun fiyatlarla mağazalarla buluşturacağını duyurdu.

Bim’in indirimli ürünleri yurt genelinde ilgi görürken, aktüel ürünler kataloğu 26 Nisan 2024 Cuma günü yayınlandı. Zengin ürün gamıyla dikkat çeken bu haftaki kataloğumuzda özellikle çeyizcilerin beğeneceği ürünlere yer verildi. Bim Market indirimli ürün satışlarıyla vatandaşların ilgisini çekerken, biz de Cuma günü Bim’e ziyaretçilerini bekleyen ürün ve fiyat listesini derledik.

BİM 26 Nisan Cuma 2024 Güncel Ürün Kataloğu 

New York Fed imalat endeksi mayısta daralmanın sürdüğüne işaret etti New York Fed imalat endeksi mayısta daralmanın sürdüğüne işaret etti

Kaynak: GAMZE KOÇAK