Market yeni indirim haberini duyurdu! Bu fırsatı kaçıran çok üzülecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MARKETTE BÜYÜK YAĞ İNDİRİMİ

Son birkaç senedir özellikle pandemi dönemi sonrasında fiyatı en çok artan ürünlerden biri de ayçiçek yağı oldu. Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artışlar vatandaşın mağduriyetini artırmaya devam ederken dünyada yaşanan gerilimler ve Rusya Ukrayna savaşı da ayçiçek kıtlık endişesini artırdı ve krizler bitse bile fiyatlar yükselmeye devam etti. Ayçiçek yağında yaşanan yükselişler sebebiyle vatandaşlar marketlerin indirimlerini yakından takip ediyor. Bizim Toptan Market tarafından yapılan son duyuruya göre 2 litre ayçiçek yağı bedava verilecek! 

New York Fed imalat endeksi mayısta daralmanın sürdüğüne işaret etti New York Fed imalat endeksi mayısta daralmanın sürdüğüne işaret etti

Bizim Toptan Market kampanyasından faydalanmak için belirli gruplarda 1 ve 2.5 kilogram Besler marka bakliyat ürünü satın alan müşteriler bedava ayçiçek yağı alabilecek. Kampanya 30 Nisan tarihine kadar bizimtoptan.com internet sitesinden yapılan alışverişlerde geçerli olacak. Bedava yağlar Ülker Bizim ve ONA 2 litre ayçiçek yağı olarak verilecek. Hediye ürünün alışveriş sırasında sepete eklenmesi gerekiyor. Kampanya müşteri başına 2 kere geçerli olacak ve toplam 750 ürün hediye verilecek. Kampanya şartlarını taşıyan müşteriler stoklarla sınırlı kampanyadan faydalanabilecek. Marketin bedava yağ kampanyasından faydalanmak için son tarih 30 Nisan!  

Kaynak: GAMZE KOÇAK