Gülnihal Çiçek olarak bilinen fenomen Nihal Candan, cezaevindeki sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildikten sonra soluğu kuaförde aldı. Ünlü futbolcuları dolandırma suçlamasıyla tutuklanan Seçil Erzan'la aynı koğuşta bulunduğunu söyleyen Candan, yaşadıklarını anlattı.

"Sorun Yaşamadık, Psikolojik Destek Aldık"

Candan, sürecin başında zorlandıklarını ancak birbirlerine destek olduklarını belirtti. "Kardeşimle birlikte şakalaşarak moral bulduk. Psikolojik destek almamız gerekti ve bunu sık sık yaptık. Psikolojik olarak zorlandım." şeklinde konuştu.

Sinanpaşa ’da inceleme! Sinanpaşa ’da inceleme!

"Hatalarımızı Kabul Ediyoruz"

"Hepimizin hataları olabilir, bunu kabul ediyoruz. Eğer küçük çocuklara kötü örnek olduysam özür dilerim. Sosyal medyadan para kazanmak amacım olmadı." diyen Candan, samimi açıklamalarda bulundu.

"Seçil Haber İzlemiyordu, Biz de İzlemiyorduk"

Suç örgütü üyeleri arasında bulunan ve milyonlarca lira dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanan Seçil Erzan'la aynı koğuşta kalan Candan, "Sorun yaşamadık. Seçil haber izlemiyor diye biz de izlemiyorduk." ifadelerini kullandı.

"Ailemle Bir Araya Gelme Özlemi"

Candan, cezaevinde geçirdiği süre boyunca en çok ailesini özlediğini dile getirdi. "Bu süreçte çok sayıda doktorla karşılaştım. En çok ailemi özledim. Şanslıydım ki bir parçam yanımda ailemden. Görüşe gidememek beni üzüyor." diyen Candan, kardeşiyle birlikte ailesiyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

(D.Ö/GK)

Kaynak: Gamze Koçak